top of page

Makerspace Members

Public·1 member

Zlaté Moravce : Železiarne Podbrezová naživo 11 novembra 2023

FK Železiarne Podbrezová. SEZÓNA 2023/2024. PERMANENTKY. VSTUPENKY. 27. 10. 2023. FK Železiarne Podbrezová - MFK Dukla Banská Bystrica 17:30. Už prebehlo.

Pre mňa je problémom Moraviec vrchná tretina ihriska. Aj keď sú poslední a majú len 3 body- doma sú najslabší, získali len 2 body. - no keby sa hodnotil umelecký dojem, tak sú niekde inde. Pre nich je to ťažšia situácia. Kdežto Žilina je 7 zápasov bez prehry, z toho len jedna remíza v Michalovciach. FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble | Detail zápasu FK Železiarne Podbrezová POD. sobota 07.11.2015, 17:00. Zelpo Arena. 2:2. (1:0). FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble ZMO. Góly. Domáci. Peter Gal Andrezly (4“). asistent rozhodcuJán LenickýDelegát stretnutiaRastislav KubicaPozorovateľ rozhodcovRastislav KubicaHlavný usporiadateľVladimír MartinecVideotechnikMarcel PetríkŠtadiónDĺžka105 metrovŠírka60 metrovMiest na sedenie0 Hosťovský sektor0 VIP0 Celková kapacita-Majiteľ-AdresaHoňovecká ul., 953 01 Zlaté MoravceTlačNajčítanejšieNajnovšie4 hod24 hod7 dní1. 1ONLINE: Slovensko - Dánsko dnes (Nemecký pohár 2023, LIVE)2. 2Zjazdové lyžovanie: Vlhová vyhrala prvé kolo slalomu vo fínskom Levi3. 3Shiffrinovú chválila aj expertka, no Vlhová ju jasne zdolala. V Levi ovládla prvé kolo4. 4ONLINE: Petra Vlhová ide dnes slalom v Levi 2023 (2. Okrem zápasu v Žiline, kde bolo 5:3 sú to všetko výsledky tesné, o gól. Takou nenápadnou prácou sa dostávajú na dostrel prvej šestky, síce sa to možno niekomu nezdá. Aj keď na Slovane to budú mať tažké, sú systémovo zaujímavé mužstvo. Myslím si, že Slovan vyhrá, no nebude to mať také ľahké, ako hovorí pohľad na tabuľku. FC Košice - FC Spartak Trnava X Košíce sú pre všetkých také menšie sklamanie. 14. kolo Niké ligy tipuje Eduard Pagáč pred 9 hodinami — ViOn Zlaté Moravce - FK Železiarne Podbrezová 2. Tu by sme mohli vidieť zaujímavý zápas. FK Železiarne Podbrezová | pred 8 hodinami — 10, FC Košice, 13, 2, 1 ; 11, Zemplín Michalovce, 13, 0, 5 ; 12, ViOn Zlaté Moravce, 13, 0, 3 ... Majú veľký problém v koncovke. Skalica sledovať zápas 28 októbra 2023 futba | RCIO Group pred 5 dňami — Fotka zo zápasu Zlaté Moravce začínajú hovoriť o tlaku. Určite ho cíti aj tréner... Pretože vzhľadom na podmienky, infraštruktúru a so všetkým, s čím vstúpili do ligy každý čakal, že budú trošičku inde. Jedno vyjadrenie trénera Weissa bolo fantastické - Košice sú klub, ktorý slovenská liga potrebuje a ja si myslím tiež, že pri tých podmienkach, čo majú vytvorené sa posunú trochu vyššie. Aj keď to nie je ľahké, keď na vás padne taká "deka" - prehrať 8 zápasov v rade, potom nie je žiadna sranda pracovať s takým mužstvom. Prišiel nový tréner Kozák, ale nie je to preňho ľahké, mužstvo inkasovalo najviac gólov. Naposledy vonku v Trenčíne aj so šťastím, no s dobrou organizáciou hry vyhrali 3:2. Na tipovanie je toto asi najťažší zápas. Ale vzhľadom na to, že Košice sa určite posunú vpred čo sa týka defenzívy, systémových vecí a Trnava bude po pohári, kde odohrajú ťažký zápas proti fantasticky hrajúcemu Nordsjaellandu, tak vsadil by som na remízový výsledok. Aj keď si myslím, že môžu byť všetky tri výsledkové možnosti. Dnešným respondentom, ktorý pre vás natipoval zápasy Niké ligy je bývalý tréner Senice, Púchova, Serede a aktuálne treťoligovej Galanty Eduard Pagáč. Nevieš kde skôr začať počas rozbehnutej sezóny. Podľa mňa vsadí na istotu a bude pracovať na poctivej defenzíve, pretože si myslím, že to je momentálne najľahšie, čo môže tréner spraviť. Trnava sa pomaly zdvihla. FK Železiarne Podbrezová | Podbrezová 28. 2023 — Železiarne Podbrezová: Skalica zápas Skalica Sledujte živé vysielanie online FC Vi. FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - MFK Skalica live... Čo sa týka nejakého odpočinku hráčov, aj keď nehrajú v najsilnejšom zložení, vždy sú favorit. Čo sa týka Skalice je to strašne nenápadné mužstvo, strašne málo gólov dávajú, málo dostávajú. FK Železiarne Podbrezová FK Železiarne Podbrezová. SEZÓNA 2023/2024. PERMANENTKY. VSTUPENKY. 27. 10. 2023. FK Železiarne Podbrezová - MFK Dukla Banská Bystrica 17:30. Už prebehlo. [[NAŽIVO>]>>>] Zlaté Moravce Železiarne Podbrezová zápas pred 11 hodinami — FC ViOn Zlaté Moravce sa stretne s tímom FK Železiarne Podbrezová dňa 11. 11. 2023 o 14:00 UTC na štadióne Stadion FC ViOn, Zlate Moravce ... [naživo<<<<] Zlaté Moravce Podbrezová naživo 11 novembra pred 5 hodinami — pred 4 hodinami — (ŽIVÁ TELEVÍZIA***) Zlaté Moravce Podbrezová naživo 11 novembra 2023 pred 12 hodinami — Naživo - Niké liga - FC ViOn Zlaté ... Výsledkovo sa však chytili, pozeral som ich zápas v Košiciach, kde mali aj trochu šťastia. Ružomberok vymenil taktiež trénera. Boli známi, že málo inkasujú, no teraz aj málo gólov dávajú. Vonku strelili len 5 gólov zo 6 zápasov, čo je pre mňa málo. Je paradoxom, že hrajú so slovenskými hráčmi, no majú zahraničného trénera. Priklonil by som sa k Dunajskej Strede - aj keď každým zápasom sú pod tlakom. 14. kolo Niké ligy tipuje Eduard Pagáč | FutbalPortal. skDnešným respondentom, ktorý pre vás natipoval zápasy Niké ligy je bývalý tréner Senice, Púchova, Serede a aktuálne treťoligovej Galanty Eduard Pagáč. Onedlho ho spolu s mužstvom čaká v Slovnaft Cupe prekážka menom Slovan Bratislava. AS Trenčín - MŠK Žilina X Obidve mužstvá sú zvyknuté na umelú trávu, je to pre nich prioritný potvrch, takže ani jedno z mužstiev nebude mať výhodu či nevýhodu. Aj keď obidve mužstvá sú v odlišnej situácii - Trenčín je 5 zápasov bez víťazstva. Takže momentálne sa trochu výsledkovo trápi. Videl som ich niektoré zápasy a stále sú herne dobrí, len dostávajú lacnejšie góly a tažšie sa im dostáva do koncovky. Teraz majú výbornú bilanciu zápasov. FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble | I. LSD - U19 10. kolo Pozrite si detaily k zápasu FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble vs. FK Železiarne Podbrezová, I. LSD - U19. Pozrite si výsledky, strelcov gólov, zostavu.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page