Do kraja prve četvrtine vodila se ravnopravna borba, a gosti su prvih deset minuta završili sa pozitivnim skorom od tri poena. Druga četvrtina u potpunosti je pripala gostima su na odmor otišli sa prednošću od +19 (35:54). U nastavku meča igrači Slobode rutinski su meč priveli kraju. Domaći tim nije imao rešenje za Vuka Borovićanina koji je poneo i epitet MVP ovog kola Admiral Bet KLS. Dvadesetdvogodišnji košarkaš užičke Slobode sa 34 indeksna poena jedan je od najzaslužnijih za pobedu svog tima. Za 28 minuta na parketu postigao 27 koševa uz odličan procenat šuta. Ubacio je tri trojke iz pet pokušaja, iz reketa je šutirao 7/9, dok je sa linije penala bio nepogrešiv (4/4).
Joca je jedan od trenera za koje sam siguran da nema sudije koji ga, ako ne voli, ne poštuje. Verujem da nikada nije imao konflikt ni sa kim, a njegovo ponašanje na klupi uvek je bilo za primer. Bilo mi je zadovoljstvo da ga nakon njegovog odlaska iz Zdravlja sretnem na međunarodnim takmičenjima koja sam sudio. Ali, Joca je imao tu sreću da na terenu ima možda najbolji pikenrol par na ovim prostorima: Miljan Pavković - Sloodan 'Žućko' Mitić. Mislim da nisam preterao kada sam im dodelio ovu titulu, jer verujem da su oni, sa Jocom, bili glavna pogonska snaga KK Zdravlje na terenu. Miljan i Žućko su imali neograničeni broj kombinacija da reše skoro sve situacije u napadu na terenu.
Biram zdravlje - Biram zdravlje "Zdravlje je najveće blago, zadovoljstvo, najvredniji osećaj, sloboda, najbolji odnos. Bliži se važan sastanak ili dugo iščekivana utakmica, a Vas lomi bol u ...
Zvonko Papak bio je godinama alfa i omega lekovačke košarke i verujem da je, pored trija Joca-Žućko-Miljan, jedan od glavnih "krivaca" za sve one godine u kojima se u Leskovcu igrala vrhunska košarka. Zvonko je bio sa svima dobar, uz njegovu poznatu harizmu i opušten pristup. Nemoguće je bilo otići u Leskovac, pa makar i u prolasku, a da se sa Zvonkom ne provede neko vreme. Priče uz kafu pre podne nakon doručka i vreme pred utakmice kroz priče bili su bez ikakvog opterećenja i priče o: "pomozi danas jer je jako važno". Za neke tajne leskovačke kafane u kojima se sprema prava domaća hrana mislim da je samo Zvonko znao.
FK Sloboda je jedan od zaštitnih simbola grada 13. 10. 2023. — O svojim sećanjima na utakmice Slobodu govorio je i član Gradskog veća Ratko Trmčić, koji se prisetio vremena kada se pevalo tim se zove Sloboda ...
Sloboda sigurna u Somboru 9. 10. 2023. — Užičani su bolje otvorili utakmicu i već nakon nepuna tri minuta vodili su 2:10. Zdravlje 102:72, Zlatibor Gold gondola – OKK Beograd 103:97 ...
Miljan je, uz svoje sjajno sportsko vaspitanje i ponašanje, koliko se sećam, bio jedan od najboljih asistenata lige godinama. Žuća je situacije rešavao sa svih pozicija, od niskog posta do uspešnih šuteva za tri poena, što se i na ovoj utakmici može videti. Godinama je Zdravlje organizovalo tradicionalni turnir pred početak sezone, koji se održavao u vreme Roštiljijade. Leskovac je tada, osim najboljih roštilj-majstora, znao da ugosti i vrhunske košarkaše vodećih ekipa u Evropi. Naravno, svaki ovakav sistem mora da ima svog generatora i ključnog čoveka, pa je tako imao i ovaj.
Odgođena utakmica protiv Bratunca zbog COVID-19 U ovakvoj situaciji nema potrebe za bilo kakvim rizikom po zdravlje ostalih članova tima i drugih ekipa pa će utakmica protiv Bratunca biti nadoknađena čim ...
Sloboda sigurna u Somboru – somborsport. orgEkipa Slobode trijumfalno je napustila Sombor. Ekipa iz Užica ubedljivo je pobedila domaći Džoker sa 85:112 (Q1 – 22:25, Q2 – 13:29, Q3 – 25:28, Q4 – 25:30) i tako upisali prvu prvenstvenu pobedu u šampionatu Admiral bet Košarkaške lige Srbije. Užičani su bolje otvorili utakmicu i već nakon nepuna tri minuta vodili su 2:10. Džokerovci se vraćaju nakon tajm – auta i prilaze na koš (12:14) zaostatka.
Zdravlje Leskovac против Sloboda резултати и прогнозе Zdravlje Leskovac - KK Sloboda Видео-снимци са истакнутим тренуцима се прикупљају на картици „Медијски садржај“ за најпопуларније утакмице чим се видео ...
Кошаркашка утакмица: КК Слобода – КК Здравље 31. 1. 2018. — Кошаркашка утакмица између КК Слобода из Ужица и КК Здравље из Лесковца одиграће се у суботу 03. фебруара у хали Велики парк са почетком у 19,30 ...
Војводина Тамиш uživo prenos 4 новембар 2023 ТВ пре 6 дана — minut utakmice, gosti prete iz prekida ali opet bez opasnosti po gol Gajinova. Sloboda; OKK Novi Pazar; KK Zdravlje Leskovac;. Најголема ...
(BLOG) Milan Mažić: Zdravlje, Joca, Pavković, Žućko i ZvonkoSećanje na još jedan košarkaški centar. Evo nas sa još jedne utakmice koja je igrana u Nišu, ali ovoga puta Niš nije tema bloga. Iako je period niške košarke iz vremena ove utakmice verovatno jedan od najuspešnijih ikada, ovu utakmicu sam rešio da posvetim nekadašnjem velikom rivalu niškog kluba i nekadašnjem košarkaškom centru južnog regiona - Leskovcu. Kako iz Leskovca nemam nijednu utakmicu, nažalost, mada sam ih sudio baš dosta, ovo je sjajna prilika da se podsetimo KK Zdravlje i svega što je obeležilo period kada se tamo igrala ozbiljna košarka.
Вршац Спартак uživo prenos 14 октобар 2023 Данас 13. 10. 2023. — Pregled utakmice: Mladost GAT-Novi Pazar (1:2) Mozzart Bet Super Sloboda; OKK Novi Pazar; KK Zdravlje Leskovac;. Rezultati... Žestoka ...
Leskovac je imao tu sreću da je fabrika Zdravlje veoma vodila računa o finansiranju košarke, pa u jednom periodu nije manjkala finansijska potpora, koja je uglavnom i najbitniji faktor u vrhunskom sportu. Sve dalje je išlo lakše. U nekom momentu i grad je prepoznao važnost svega, pa je leskovačka publika imala prilike da dočeka najbolje timove u Jugoslaviji i kasnije zemljama koje su nasledile njeno ime. Moja sećanja su vezana za sjajnu ekipu koja je imala sreću da ih sa klupe vodi fenomenalni čovek i odličan strateg Jovica Arsić.
Војводина Тамиш utakmice 04.11.2023 Спорт ТВ пре 6 дана — Здравље Слобода — ОКК Београд СПД Раднички — Чачак 94 7. коло, 12. 2023. Pregled utakmice: Tamiš-Vojvodina (60:80) AdmiralBet Košarkaška ...
Вршац Динамик utakmice 5 новембар 2023 22. 6. 2021. — јул пре 4 дана — коло, 4. 2. Слога — СПД Раднички Слобода — Чачак 94 Џокер — ОКК Београд Нови Пазар — Здравље Тамиш — Младост Златибор — Војводина Динамик — ...
[СПОРТ ТВ###] Војводина Тамиш utakmice 04.11.2023 пре 6 дана — Pratićemo dešavanja sa još nekoliko utakmica PFL Zrenjanin koje počinju u isto vreme. 19:28 - Rezultati današnjih utakmica. 17:52 - Slobodan ...
Кошаркашка лига Србије 2023/24. Џокер — Здравље, 85:74. Слобода — ОКК Београд, 100:72. Динамик — Вршац, 86:93. 7. коло, 12.11.2023. Чачак 94 — Слога, —:—. ОКК Београд — СПД Раднички, —:—.