top of page

Makerspace Members

Public·1 member

Fatih Karagümrük Sivasspor maç özeti izle 11 Kasım 2023

20 Şub 2022 — Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26'ncı hafta karşılaşmasında VavaCars Fatih Karagümrük, sahasında Demir Grup Sivasspor'u Fabio ...

194. Fenerbahçe sivasspor maç özeti Fenerbahçe 1 Sivasspor 2 beIN sport (ÖZET) Fatih Karagümrük - Sivasspor maç sonucu: 1-0 - Süper. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'ye konuk olan Demir Grup ... Sivasspor Adana maç özeti 5 Kasım 2023 28 Oca 6 gün önce — 2024 | Fatih Karagümrük - Pendikspor 18. 2024 | Beşiktaş - Konyaspor Beşiktaş Sivasspor maçı özet izle bein sport BJK Sivas maç özeti ve Trendyol Süper Lig Süper Lig | Karagümrük - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? VavaCars Fatih Karagümrük - EMS Yapı Sivasspor Maç VavaCars Fatih Karagümrük EMS Yapı Sivasspor. Gaziantep FK. 0. 0. -. 3. 20 Şubat 2022, Pazar, 02:30. ÖZETİ İZLE. -. share-button. 11 Kasım 2023 Fatih Karagümrük vs Sivasspor maçı Hangi 16 saat önce — 11 Kasım 2023 Fatih Karagümrük vs Sivasspor Trendyol Süper Lig maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Maçın kanal ve TV yayın ... Sivasspor Trabzonspor maç özeti Trabzonspor sivasspor maç ... Sivasspor Maç Özeti ve Golleri İzle | TS izle Maçın gollerinin videoları. Sivasspor - Fatih Karagümrük: Sivasspor Trabzonspor Maçı Kaç Kaç Bitti ... Parent teacher association 1 saat önce — [CANLI HD!!]'']] Kasımpaşa SK Kayseri Spor Kulübü maç özeti izle 11 Kasım 2023 %99'luk gol şansı kaçtı! 90'. https://www.bagimsizhaber.com.tr/haber/sivasspor-0... Korkmadan delikanlı gibi yönetmelerini istiyorum" açıklamasını Fatih Karagümrük - Sivasspor maç özeti ve golleri İZLE51. dakikada Jimmy Durmaz'ın pasında topla buluşan Biglia'nın ceza sahası önünde düzeltip sert vuruşunda savunmaya çarpan top az farkla kornere gitti. 52. dakikada paslaşarak kullanılan kornerde topu alan Ndao ceza sahası içine ortaladı. Bu noktada iyi yükselen Fatih'in kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı. 54. Fatih Karagümrük 4-3 Sivasspor MAÇ SONUCU - ÖZETSpor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fatih Karagümrük sahasında ağırladığı Sivasspor'u 4-3 mağlup etti. 8'inci dakikada Colley'nin sağ kanattan ortasında Diagne topla buluştu. Diagne'nin kafa vuruşu savunmadan sekerek kornere çıktı. 18'inci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Ozdoev pasını ceza sahası içindeki Diagne'ye aktardı. Diagne'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal'da kaldı. 19'uncu dakikada Hakan Arslan'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda top az farkla auta çıktı. 21'inci dakikada Ozdoev'in sert şutunu Ali Şaşal çıkardı. Biz orada puanlar alıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama burada hakem arkadaşlar bir şey yapmamamız için uğraşıyorlar. Ben artık hakemleri ciddiye almıyorum. Yönetici arkadaşlarımız gerekeni yaparlar. Bir tek ben söylüyorum, sonra çok konuştum oluyorum. Bana göre hiçbir hakemimiz hazır değil, hiçbiri VAR'ı kullanamıyor. Büyük takım maçlarında korkarak maç yönetiyorlar. Bunu geçen haftaki Galatasaray maçından dolayı söylüyorum. Sivasspor Karagümrük Maç özeti beIN sport Bitexen ... Maç Kritik maç saat 16:00'da başladı. Sivasspor - Fatih Karagümrük: Fenerbahçe 5-2 Sivasspor Maç Özeti İzle Özet: Fenerbahçe (1-1) 7 days ago Sporekrani es ... Gözünün önündeki pozisyon için VAR'a gitti. Bugün ise penaltı pozisyonunda VAR'a gitmedi ve izlemedi. İki hakemi de kınıyorum. Ellerinde VAR gibi bir şey var ama gidip bakmıyorlar. Birbirlerini kolluyorlar. Bu penaltı pozisyonu Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'a olsa bin kere bakarlardı. Biz birçok kez bu konularda haksızlığa uğradık. 3 puanımız hakem yüzünden gitti. 3 gün sonra bir maçımız var. Hem kendimiz hem Türkiye için çabalayacağız. Şaşırıyoruz. İnşallah doğru pozisyondur. Çok az galibiyeti hak ettiğimiz dakikalar oldu. Genele baktığımız zaman 1-1 normal sonuç. Zor maçlarımız var, eksik kadrolarla uğraşıyoruz. Büyük şeylere talipseniz bu zorlukları aşmanız gerekiyor. Hafta içi de UEFA maçımız var. Bu karşılaşmamada da eksiklerimize rağmen iyi bir 11 ile çıkacağız. Tel Aviv maçını final maçı olması için iyi bir sonuç almak istiyoruz” RIZA ÇALIMBAY: "HAKEMLERİN HİÇBİRİNİ CİDDİYE ALMIYORUM"Bizim penaltı pozisyonumuz vardı geçen hafta. Dönen topla buluşan Diagne'nin vuruşunda top Ali Şaşal'dan sekerek kornere çıktı. 27'nci dakikada Samu Saiz'ın sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada topla Caicedo buluştu. Caicedo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1. 38'inci dakikada Bertolacci topu ceza sahası içindeki Borini ile buluşturdu. Borini'nin sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı. 45+4'üncü dakikada Borini dar alandaki çalımlarının ardından pasını Diagne'ye aktardı. Diagne'nin yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal'ın üstünden ağlarla buluştu: 1-1. İlk yarı 1-1 sona erdi. 53'üncü dakikada ceza sahasının sağ çaprazından serbest vuruş kazanan Fatih Karagümrük'te meşin yuvarlağın başına Ricci geçti. Fatih Karagümrük - Sivasspor (4-3 Özet izle) Pirlo fırtınası 4 Mar 2023 — Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Yılport Samsunspor - İstanbulspor maçı sağanak yağış nedeniyle durdu. Hakem Burak Şeker, bir süre ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

ACNC-Registered-Charity-Logo_RGB-300x300

MakerSpace is a service of the Mid North Coast Community College ABN 71 630 741 409

CC logo-Alt.png

© MNCCC 2019

bottom of page